Najnovšie recenzie zo sekcie Zrkadlá
zrkadlo je super velke, kvalitne prevedenie, stabilne
V skutočnosti to zrkadlo vyzerá ešte lepšie ako na obrázku. Som milo prekvapená.
- Spokojnosť, rýchle dodanie, krajšie ako na obrázku.
- super osvetlenie
- moderne
- dizajnove
- prakticke
Nezodpoveda fotografii, realita je úplne iná....
Krásne zrkadlo s úložným priestorom ,ktoré by nemalo chýbať v žiadnej spálni !
- To co som hladal som nasiel, vsetky parametre sedia... Vyhoda pre mna ze zrkadlo sa da namontovat aj vyske aj po dlzke, to nema vela produktov inych znaciek, dalsia vec je teplota led osvetlenia. Vacsinou je bud tepla alebo studena mne najviac vyhovuje sted cca 4000-5000k. Preto toto zrkadlo.
- Krajný design.okraj zrkadlá zaoblený, vyzerá to super.
Pekné prevedenie zrkadla. Pásik na zavesenie zrkadla má nastaviteľnú dĺžku, čo som si v popise výrobku na webe nevšimla. Je to na jednej strane výhoda, na druhej strane je tam viditeľná kovová spona na nastavenie dĺžky, čo môže niekomu vadiť.
- Kvalitne zrkadlo..odporucam..vyzera ako na obrazku.
Zrkadlo, aké som očakávala podľa fotky i popisu. Spokojnosť
- Rychle a spolahlive,
- Zrkadlo je v mohutnom ráme
- Možne zavesiť aj na šírku aj na výšku
- výborná cena
- chýba retiazka na zavesenie
- moderný vzhľad
- praktické usporiadanie šperkov
- praktický úložný priestor na kozmetiku
- primerane veľké zrkadlo
som veľmi spokojná; zrkadlo je dostatočné veľké a polohovateľné, úložný priestor má praktické usporiadanie šperkov a kozmetiky
- Presne podľa očakávania
ok
- Vzhlad
- Nádherné
- Zrkadlo vyzerá ako kovové
- Kvalitne spravené
- No proste za tu cenu som bola naozaj ohromena vrelo vám ľudia odporúčam aby ste si toto zrkadlo kúpili
Splnil moje očakávanie.
Produkt som si vybrala, lebo som potrebovala zrkadlo s polickou v tychto rozmeroch a pacilo sa mi
Zobrazujem 201 - 220 zo 479 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...24 Ďalšie »